Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій заявили, що окупанти атакують її фланги, ідуть запеклі бої за Макіївку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій заявили, що окупанти атакують її фланги, ідуть запеклі бої за Макіївку

Окрім того, ворог готується найближчим часом поновити штурм у Вовчанську

2 серпня 2024, 16:59
Поділіться публікацією:

Як повідомив Володимир Фокін, командир 1 штурмового батальйону 3 ОШБр, російські загарбники перенесли основні зусилля на позиції суміжних підрозділів. Зокрема, за його словами, ворог наступає на Макіївку та на лівий фланг, де стоїть одна з бригад.

"Там ворог має успіх. Причому досить такий суттєвий — ворог просувається вглибину нашої оборони по лівому флангу. Тому я вважаю, що частково сили та засоби були перекинуті туди, де ворогу вдається більше. Точно знаю, що у нас на флангах ідуть запеклі бої за Макіївку, яка знаходиться на правому флангу і за інші населені пункти по лівому флангу бригади", — повідомив Фокін.

У Третій штурмовій заявили, що окупанти атакують її фланги, ідуть запеклі бої за Макіївку

Макіївка

Втім, за його словами, для того, щоб розширяти свій плацдарм, розширяти свій успіх ворог також проводить штурми проти нашого підрозділу, але у нас він поки успіху не мав.

До речі, як повідомили в ОТУ "Харків", на Харківщині найбільшу активність ворог проявляє у районі населеного пункту Вовчанськ. Зокрема, минулої доби було п'ять боєзіткнень, але є висока ймовірність, що ситуація загостриться найближчими днями.

Військові відзначають, що у Вовчанську ворог провів евакуацію санітарних втрат, здійснив внутрішню ротацію особового складу та здійснив забезпечення передових позицій боєкомплектом та провізією.

"У кварталі девʼятиповерхівок проводить підготовчі заходи до штурмових дій. В ході поодинокого переміщення здійснює накопичення особового складу у підвальних приміщеннях для продовження подальших атак позицій Сил оборони. У районі населеного пункту Тихе застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А", — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, де Сили оборони втратили багато сіл.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини