Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій розповіли про втрати росіян в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій розповіли про втрати росіян в Авдіївці

Російські окупанти несуть колосальні втрати у боях за Авдіївку

16 лютого 2024, 20:59
Поділіться публікацією:

Російські загарбники, які штурмують місто Авдіївка Донецької області, не бережуть своїх солдат, через що несуть неймовірно великі втрати.  

У Третій штурмовій розповіли про втрати росіян в Авдіївці

Бої за Авдіївку тривають. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої окремої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, росіяни не рахуються зі своїми втратами в Авдіївці.

"Насправді складно точно порахувати, в якій кількості росіяни тут гинуть. Тільки за один накат на одну позицію вчора ми ліквідували приблизно 80 окупантів. Загалом нам вже вдалося знищити більше 4 тисяч російських військових. Таких втрат, як в боях за Авдіївку, думаю, вони ще ніде не несли", — розповів офіцер ЗСУ.

Максим Жорін повідомив, що об українські сили в Авдіївці Росія "стирає" щонайменше 6 бригад російської армії, одну бригаду "ДНР", спецназ ГРУ та інших спецпідрозділів.

У Третій штурмовій також розповіли, що в місті є позиції, яку обороняють 6 українських воїнів, а штурмують близько 100 росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини