Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій розказали, як уся Україна має підтримувати бійців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій розказали, як уся Україна має підтримувати бійців

Що демотивує українського солдата – розповів майор ЗСУ

сьогодні, 15:30
Поділіться публікацією:

Корупційні скандали, втомлені від війни відвідувачі концертів та ресторанів – це все, що демотивує українських бійців, які захищають нашу землю від окупантів. На цьому наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади – майор ЗСУ Максим Жорін.

У Третій штурмовій розказали, як уся Україна має підтримувати бійців

Максим Жорін. Фото з відкритих джерел

Він зазначив, що зараз важка ситуація абсолютно на всіх ділянках фронту.

"Раніше ми могли говорити про більш спокійні напрямки, куди, наприклад, перекидали підрозділи в якості відпочинку. Зараз же п***и намагаються наступати по всім напрямкам, усюди складно. На деяких – Покровськ, Торецьк, Куп’янськ – критично", – відмічає Жорін.

Військовий наголошує, що сподіватись, що на якомусь місті рф зупиниться, не потрібно. Окупанти  далі будуть розвивати просування, поки сили та засоби будуть дозволяти. А українська армія, ціною великих зусиль та на характері, буде стримувати ворога.

"На фоні цього всього найголовніше для всієї країни усвідомити, наскільки зараз важко українському бійцю і наскільки все суспільство має підтримувати військо. Все, що відбувається сьогодні — корупційні скандали, втомлені від війни відвідувачі концертів та ресторанів — демотивує солдата. А саме на українському солдатові тримається абсолютно все", – підкреслює майор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У ЗСУ можуть з’явитися нові війська: деталі

Проєкт Концепції створення Кіберсил, як окремого роду сил Збройних Сил України обговорили представники Сил оборони України, народні депутати – представники Комітету Верховної Ради України з питань безпеки, оборони та розвідки, й експерти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ

Робоча зустріч відбулася під головуванням начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Анатолія Баргилевича. Учасники засідання розглянули основні положення проєкту Концепції з урахуванням досвіду створення та функціонування Кібервійськ провідних країн світу. Подробиці – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини