У Третій штурмовій назвали справжню мету ударів росіян по цивільним в Україні

Максим Жорін переконаний, доки РФ існує, вона продовжить знищувати українців, як націю

Обстріли українських цивільних обʼєктів російськими окупантами – це завжди сплановані "операції". Як інформує портал "Коментарі", таку думку оприлюднив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

"Зовсім не як відповідь на щось, а як цілеспрямований терор, залякування звичайного населення та створення напруги у суспільстві. Що б ми не робили, яку б тактику не використовували у війні - це буде відбуватись, доки РФ існує. Чому досі цього не всі українці розуміють, мені складно пояснити", - написав військовий в Телеграм.

На його переконання, абсолютно будь-які примирення та умиротворення ворога - шлях до поразки.

Максим Жорін вважає, що неможливо домовитись з хворими й неадекватними. Такий ворог, це факт.

"Може й приємно думати, що якась міжнародна зустріч чи договір принесуть мир, але це шкідливо. Бо відволікає від основного - від необхідності консолідуватись, готуватись і ставати сильніше", - додав військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" - РФ знову масовано ударила Шахедами по Києву: як відпрацювала ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло - у Міністерстві оборони США заявили, що заборона застосування Україною американської зброї для далекобійних ударів по території країни-агресора пояснюється кількома причинами. Одна з них – обмежена кількість ракет ATACMS. Таку заяву під час брифінгу зробила заступник представника Пентагону Сабріна Сінгх.

Раніше "Коментарі" повідомляли - РФ вдарила по будинку і дитячому майданчику в Харкові: кількість загиблих зросла.