Головна Новини Суспільство Війна з Росією У страшній ДТП загинув народний артист України: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У страшній ДТП загинув народний артист України: що сталося

Богдан Сташків не впорався з керуванням автомобіля.

7 жовтня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

 Народний артист України Богдан Сташків загинув у ДТП на Закарпатті, неподалік від Нижніх Воріт. Трагедія сталася на автодорозі Нижні Ворота – Воловець – Міжгір'я приблизно о 14:10 у понеділок, повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

У страшній ДТП загинув народний артист України: що сталося

Богдан Сташків (фото з відкритих джерел)

За попередніми даними, Богдан Сташків, який перебував за кермом автомобіля BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням. Автомобіль з'їхав на узбіччя та перекинувся на дах.

"67-річний мешканець міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. Надалі авто перекинулося на дах", — повідомили правоохоронці.

У результаті автокатастрофи водій і 59-річний пасажир загинули на місці.

Дружина артиста, яка також перебувала в автомобілі, вижила, але її стан залишається важким — жінку доставили в реанімацію.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліція проведе низку експертних досліджень, щоб з'ясувати обставини аварії та визначити всі деталі трагічної події.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чоловік доньки Ірини Фаріон загинув на війні. 6 жовтня 2024 року стало відомо про загибель Василя Особи, чоловіка доньки відомої української мовознавиці та політичної діячки Ірини Фаріон. Він віддав своє життя, захищаючи Україну на Сіверському напрямку.

Василь Особа був бійцем "Легіону Свободи" та служив у 4-му батальйоні "Сила Свободи" бригади швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Маючи звання старшого солдата, він виконував обов'язки мінометника, захищаючи Україну у важких боях проти російських окупантів.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини