Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США заявили про формування нової вісі з тоталітарних країн: до складу входить Росія та ще три країни
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили про формування нової вісі з тоталітарних країн: до складу входить Росія та ще три країни

Нова вісь тоталітарних країн загрожує світу, а один зі способів її зупинити - це перемога України у війні проти Росії.

30 листопада 2023, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський консервативний політик Іан Дункан Сміт під час виступу у Вашингтоні розповів про сучасні загрози для усього світу, які виникли через формування нової вісі тоталітарних країн. За його словами поразка України у війні проти Росії може призвести до інших воєнних дій у світі.

У США заявили про формування нової вісі з тоталітарних країн: до складу входить Росія та ще три країни

Британський політик Іан Дункан Сміт. Фото з відкритих джерел

29 листопада Іан Сміт у Фонді Спадщини (Heritage Foundation) обговорив з іншими експертами ситуацію у світі. Британський політик заявив про загрози від тоталітарних країн та вказав на формування "нової вісі", адже традиційно "віссю" називали союз Німеччини часів Гітлера, фашистської Італії та мілітарної Японії. 

"Зростаюча загроза вільному світу пов'язана з новою віссю тоталітарних держав", — сказав Іан Сміт.

Колишній британський міністр наголосив, що теперішні та потенційні гарячі точки на світовій карті походять від кількох країн та є спільною проблемою.

"Війна в Україні, війна в Газі проти ХАМАС та відкриті погрози Китаю вторгнутися на Тайвань — все це частини одного цілого", — сказав Сміт.

За його словами, ігнорування однієї з цих загроз лише посилить небезпеку від інших, які пов’язані "новою віссю". Іан Сміт пояснює, що будь-яке закінчення війни в Україні на користь Росії буде знаком для інших країн, які є союзниками Росії, розпочати свою агресію.

Учасниця дискусії, яка представляла США Вікторія Коутс, погодилась зі словами Іана Сміта та перерахувала країни, які сформували нову тоталітарна вісь.

"Ласкаво просимо в нову тоталітарну вісь — загрозу, що зростає, вільному світу з боку Китаю, Росії та Ірану. Сміливо можна додати до них і Північну Корею", — сказала Коутс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український генерал назвав країни, які входять до "вісі зла" Росії.

Також "Коментарі" писали, що Росія планує до своєї "вісі зла" долучити ще одну країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини