Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США також анонсують нову хвилю ракетних ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США також анонсують нову хвилю ракетних ударів по Україні

В Інституті вивчення війни вважають, що росіяни можуть завдати нової хвилі ракетних ударів по Україні найближчим часом

29 листопада 2022, 08:20 comments1171
Поділіться публікацією:

Російські війська готуються завдати нових ракетних ударів по Україні найближчим часом. Однак такі дії агресора спрямовані лише на продовження останніх темпів обстрілів, а не на їхню ескалацію. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

У США також анонсують нову хвилю ракетних ударів по Україні

Ракети. Фото: Getty Images

Американські експерти вважають, що попередження президента Володимира Зеленського, зроблене у його відеозверненні від 27 листопада щодо нових атак, має стати попередженням для багатьох українців, адже росіяни справді готують небезпечні атаки.

В ISW навели також заяву спікера Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк про те, що 28 листопада у Чорному морі заступив на бойове чергування додатковий російський ракетоносій, який є ще одним доказом підготовки до відновлення хвилі масованих ракетних ударів протягом наступного тижня.

"Однак через продовження деградації ракетного арсеналу РФ під час попередніх ударів, ймовірно, що Росія прагне підтримувати, а не ескалювати темпи обстрілів", — зазначили аналітики Інституту вивчення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раптова смерть глави МЗС Республіки Білорусь (РБ) 64-річного Володимира Макея (нібито від серцевого нападу) може бути отруєнням – і натяком для Лукашенка від Путіна. Так вважає радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, на думку якого, так російський диктатор хоче змусити Білорусь вступити у відкриту війну проти України. Експерти проаналізували те, що відбувається в Білорусі для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині назвали головну причину – чому ЗРК Patriot не буде в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини