Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, скільки км уже контролюють ЗСУ на лівому березі Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, скільки км уже контролюють ЗСУ на лівому березі Херсонщини

Українські війська здатні поповнювати свої запаси, а їхнє угруповання зростає

18 листопада 2023, 08:10 comments3497
Поділіться публікацією:

Українські військові 17 листопада продовжили наземні операції на лівому березі Херсонської області. Наразі бої тривають біля населених пунктів Пійма, Піщанівка та Кринки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті американських аналітиків Інституту вивчення війни.

У США розповіли, скільки км уже контролюють ЗСУ на лівому березі Херсонщини

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Аналітики зазначають, що ЗСУ зберігають позиції в центрі Кринок. Російський блогер заявив, що наші війська контролюють 10 квадратних кілометрів території поблизу Кринка станом на 16 листопада.

Його колега стверджував, що окупанти вели бої на виснаження поблизу Кринка. Російські міліблогери 17 листопада писали, що загарбники відбили кілька спроб невеликих українських переправ через річку вздовж лінії Пойма-Кринки і що українські сили важко перекидають техніку та людей на українські позиції на східному березі.

Незважаючи на це, ЗСУ можуть поповнити запаси на своїх позиціях на східному березі та є повідомлення про збільшення чисельності українського угруповання на Лівобережжі в останні тижні. На думку аналітиків, це свідчить про те, що зусилля росіян не завадили українським силам перекинути додаткових бійців та техніку на ці позиції.

Російське інсайдерське джерело поділилося, що підрозділи однієї з російських бригад зазнали тяжких втрат від вогню української артилерії 10 листопада в Голопристанському районі Херсонської області.

За даними Генштабу, 17 листопада українські війська відбили шість російських атак у невстановлених місцях на лівому березі Херсонської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому у США питання допомоги Україні знову підвисло: у чому головна інтрига.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини