Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, що буде з депутатами, які виступили за відставку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, що буде з депутатами, які виступили за відставку Путіна

У США не виключають, що в РФ почнуть розправлятися з муніципальними депутатами

13 вересня 2022, 21:17 comments2523
Поділіться публікацією:

В Америці уважно слідкують за історією навколо петиції про відставку Путіна, яку нещодавно підписали муніципальні депутати. У США вважають, що з тими, хто пішов проти Путіна, можуть розправитися. Таке припущення зробив координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі, пише CNN.

У США розповіли, що буде з депутатами, які виступили за відставку Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих)

 Посадовець зазначив, що США уважно спостерігають за публічними докорами Путіну від обраних депутатів.

"Ми вже починаємо бачити. ознаки того, що вони, ймовірно, почнуть розправлятися з деякими з цих дисидентських виборних посадових осіб. Ми уважно стежитимемо за цим. Але примітно, що зараз проти Путіна виступають навіть виборні муніципальні чиновники  Дуже цікаво спостерігати, чи не так, зараз, що він стикається з публічними докорами не тільки з боку опозиціонерів, а й з боку реальних виборних посадових осіб усередині Росії. Це важливо, і ми побачимо, куди це піде", — заявив Кірбі.

Журналісти CNN дізналися, що список муніципальних депутатів РФ, які закликають Путіна піти у відставку, розширився до майже до 50 людей.

"Зараз у нас 47 перевірених підписів. Їхня географія значно розширилася", — заявила американським журналістам депутат петербурзького МО "Семенівський" Ксенія Торстрем.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у російській Держдумі заговорили про війну і закликали до мобілізації. За останні 2 місяці ситуація на фронті кардинально змінилася. Те, що відбувається, переросло в повноцінну війну. Таку заяву зробив депутат Держдуми РФ і голова КПРФ Геннадій Зюганов.Зюганов сказав, що спецоперація і війна відрізняються докорінно. Адже спецоперацію оголосив і можна її зупинити, а війну ні. Доведеться йти до кінця. Є тільки два результати: перемога чи поразка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини