Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, хто насправді стоїть за ударом по "адміністрації" Пушиліна у Донецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, хто насправді стоїть за ударом по "адміністрації" Пушиліна у Донецьку

Росія збиралася використати обстріл, щоб виправдати удари по українських урядових будівлях 24 серпня, у День Незалежності

24 серпня 2022, 09:54 comments2630
Поділіться публікацією:

Російські загарбники інсценували обстріл "адміністрації" ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна у Донецьку, щоб виправдати удари по українських урядових будівлях 24 серпня, у День Незалежності. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

У США розповіли, хто насправді стоїть за ударом по "адміністрації" Пушиліна у Донецьку

Росія інсценувала удари по "адміністрації" Пушиліна у Донецьку (Getty Images)

За даними американських військових аналітиків, ще до удару Пушилін залишив свій офіс. Російські пропагандисти зробили все незграбно. Прогнозовано, що одразу після удару на місці події опинилися одразу кілька російських представників різних ЗМІ і вони почали знімати те, що відбувається. Таке інсценування було потрібне Москві для того, щоб виправдати можливі удари по урядовому кварталі на День Незалежності України 24 серпня. Пушилін теж відчув у цьому інсценуванні, тому одразу включився після завдання удару, заявивши, що з ним все гаразд.

Експерти також з'ясували, що для Путіна дуже велике значення має війна в Україні. Він сам отримує інформацію безпосередньо від командирів військових угруповань, які підпорядковані російському президентові.                                                                                                                                       

Інститут вивчення війни також фіксує, що російська влада розгортає сили безпеки в Луганській області, швидше за все, як відповідь на зменшення підтримки війни та зростання небажання воювати серед мешканців області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський натякнув на потужну відповідь Росії, якщо буде збільшено обстріл України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Генштаб назвав напрям, де ЗСУ змусили ворога бігти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

24 серпня 2022, 13:55

И так все 8 лет сами себя. И сейчас сами себя - наверное опять кондиционер перегрелся, да? п и д а р а с ы бандеровские

Путин

24 серпня 2022, 10:01

Так пиздеть и не бояться… Пендосы за хохлов отчитываются! Ну правильно, ебашат укропитеков, а они там у себя меды распивают!


Новини