Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США пояснили, чому Путін не йде на переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пояснили, чому Путін не йде на переговори з Україною

Путін не йде на мирні переговори, адже очікує, що зможе здобути перемогу у війні в Україні.

4 вересня 2024, 08:42 comments3532
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що досягне усіх поставлених цілей у військовому конфлікті, тому не бажає йти на реальні мирні переговори з Україною щодо закінчення війни, вважають в американському Інституті вивчення війни (ISW). 

У США пояснили, чому Путін не йде на переговори з Україною

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Інститут вивчення війни опублікував звіт щодо війни в Україні в якому проаналізував вплив боїв на територію Росію на позицію Путіна щодо можливості закінчити війну переговорами. Як вказують аналітики, бої в Курській області Росії не змінили стратегічне мислення російського диктатора.

"Путін стверджує, що Росія може повільно та нескінченно поглинати Україну шляхом грандіозних досягнень і що Росія може досягти своїх цілей через війну на виснаження проти українських сил та тривалої підтримки Заходом України", — йдеться у звіті ISW.

Аналітики ISW вважають, що такі оцінки Путіна ситуації війни в Україні не створюють умови, щоб російський диктатор почав мирні переговори, ніж ті, які він озвучував раніше — капітуляція України та Заходу перед його вимогами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін розповів, коли Росія нібито буде готова до мирних переговорів з Україною щодо закінчення війни. За словами російського диктатора спочатку Кремль хоче "розібратись" з українським наступом на Курську область. 

Також "Коментарі" писали, що російські генерали дали обіцянку Путіну. Стало відомо за скільки часу російська армія хоче захопити Покровськ. Через наближення кінцевої дати на цьом напрямку спостерігають масові "м'ясні" штурми російських солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини