Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США показали карти: ЗСУ просунулися біля двох ключових міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У США показали карти: ЗСУ просунулися біля двох ключових міст

Експерти ISW зазначають, що Сили оборони просунулися біля Торецька та Покровська

сьогодні, 07:05
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що російські війська продовжують свій наступ і мають поступ, українським захисникам вдалося відкинути росіян біля Торецька та Покровська- ключових міст, за які триває запекла боротьба на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

У США показали карти: ЗСУ просунулися біля двох ключових міст

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики зазначають, що українські війська нещодавно повернули собі територію в межах Торецька на тлі продовження російських наступальних операцій у цьому районі. Геолокаційні кадри, опубліковані 15 жовтня, вказують на те, що українські сили нещодавно поновили позиції у центрі Торецька.

Водночас наголошується, що російські війська 16 та 17 жовтня продовжували наступальні операції поблизу Торецька, на південь від Торецька біля Нелипівки, на захід від Торецька біля Щербинівки та на південний захід від Торецька біля Сухої Балки.

ISW також повідомляє, що російські сили нещодавно просунулися на південний схід від Покровська, а українські сили – на схід від Покровська. Геолокаційні дані, опубліковані 17 жовтня, вказують на те, що російські сили, що діють на південний схід від Покровська, нещодавно здобули перемогу в східній Лісівці (на захід від Новогродівки), захопили водоочисні споруди на захід від Новогродівки і просунулися вздовж вітрової смуги. -заходу від Селидове.

При цьому геолокаційні кадри, опубліковані 17 жовтня, вказують на те, що українські сили нещодавно відновили незначні позиції поблизу Миколаївки (на схід від Покровська та на захід від Гродівки).

Читайте також на порталі "Коментарі" — війська РФ просунулися відразу в трьох областях України: карти ISW.

Також видання "Коментарі" повідомляло — війна зміниться: Зеленський пояснив, у чому важливість найближчого засідання у форматі Рамштайн.

У США показали карти: ЗСУ просунулися біля двох ключових міст - фото 2

У США показали карти: ЗСУ просунулися біля двох ключових міст - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини