Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США дізналися, кого тепер Путін відправлятиме на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дізналися, кого тепер Путін відправлятиме на війну в Україні

Кремль наказав формувати "добровольчі батальйони" для війни в Україні

14 липня 2022, 08:05 comments1675
Поділіться публікацією:

Американські військові аналітики вважають, що на відкриту масову мобілізацію Володимир Путін так і не наважився, а оскільки на війні в Україні російська армія має серйозні проблеми з живою силою, то Кремль дав вказівку регіонам формувати "добровольчі батальйони" для участі у війні в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У США дізналися, кого тепер Путін відправлятиме на війну в Україні

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

В ISW зазначають, що добровольчі батальйони, які мають сформувати керівники російських областей, повинні стати заміною масової або часткової мобілізації, яку довелося б оголошувати в Росії через брак людей.

Російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що за 6-місячний контракт чоловікам у РФ пропонують зарплатню від 3750 до 6000 доларів США.

Такі добровольчі батальйони нібито вже функціонують у Курській області, Приморському краї, Республіці Башкортостан, Республіці Чувашія, Чечні, Республіці Татарстан, місті Москва, Пермській, Нижегородській та Оренбурзькій, Тюменській областях.

У США вже підрахували, якщо план Кремля російські губернатори виконають, то в середньому російська армія може розраховувати на поповнення у живій силі 34 тисячі людей. Це якщо кожна область сформує хоча б одну військову частину чисельністю 400 осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — великий привіт: у Путіна натякнули, що Європа більше не отримає російського газу "Північним потоком".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині жорстко відреагували на можливість переговорів із Путіним. Так глава МЗС Німеччини Анналена Бербок заявила, що якщо Путін не може дати згоди на організацію гуманітарних коридорів, то про яку розмову з такою людиною може бути мова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини