У Соловйова істерика: Україна вже б'є по РФ, яку зброю від Заходу ЗСУ отримають наступною

Соловйов в істериці заявив, що Україна отримає ядерну зброю

Як повідомляє портал "Коментарі", топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов заявив, що США нібито готові передати Україні тактичну ядерну зброю. Відповідну заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми, фрагмент якої з'явився у мережі. На переконання актора Кремля, який видає себе за журналіста, Україна вже "у кроці" до отримання тактичної "ядерки".

"За крок Україна отримає тактичну ядерну зброю. Так само, як зараз отримала дозвіл (на удари по території РФ західною зброєю – ред.), так само, як отримали носії (ядерних боєголовок – ред.). Вони отримають тактичну ядерну зброю. І вони застосують його, на відміну нас. Його негайно застосують територією РФ під оплески Заходу", - висловився Соловйов

Читайте також на порталі "Коментарі" - паралельно з переговорами про саміт миру та гарантії безпеки, Україна веде з партнерами переговори та з приводу дозволу завдавати ударів їхньою зброєю по Росії. Це підтвердив у недавньому інтерв'ю Reuters президент Володимир Зеленський. Як оцінюєте перспективи цих кейсів переговорів (саміт миру, гарантії безпеки, дозвіл бити західним озброєнням територією країни-агресора)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – зміна позиції Франції та Німеччини щодо можливості використання Україною західної зброї щодо об'єктів на території країни-агресора може мати значні наслідки. Про це пише рейтингове видання "Financial Times".