Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, як на Херсонщині окупанти рятуються втечею, перебираючись через Дніпро
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, як на Херсонщині окупанти рятуються втечею, перебираючись через Дніпро

За даними розвідки, у окупантів, які відмовилися брати участь у бойових діях, вилучили зброю. Їх відпустили "на вільні хліби"

16 вересня 2022, 13:55 comments1696
Поділіться публікацією:

Російські окупанти, які залишилися відрізаними від підкріплення та зв'язку, крадуть у місцевих жителів моторні човни та переправляються на них на інший берег Дніпра, рятуючи своє життя. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє ГУР Міноборони України.

У розвідці розповіли, як на Херсонщині окупанти рятуються втечею, перебираючись через Дніпро

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У звіті розвідки повідомляється, що низка підрозділів окупаційної армії у Херсонській області отримала наказ про виведення особового складу на лівий берег Дніпра, використовуючи для цього маломірні плавзасоби – моторні човни, викрадені в навколишніх селах.

"Поблизу місця поромної переправи через Дніпро зафіксовано появу кількох груп беззбройних рашистів по 10-20 осіб. Ці військовослужбовці відмовилися брати участь у бойових діях. У результаті командири підрозділів зняли їх з усіх видів постачання, вилучили зброю і відпустили "на вільні хліби". вони змушені жебракувати у місцевих мешканців та шукають можливості повернутися додому", — сказано в повідомленні.

В українській розвідці наголошують, що підрозділи російських окупантів, які досі перебувають на тимчасово окупованих територіях Херсонської області, відрізані від налагоджених постачань їжі та питної води.

"Зокрема, командування десантно-штурмового підрозділу повітряно-десантних військ ЗС РФ, яке знаходиться неподалік Каховки, не може вирішити проблему забезпечення особового складу на передових позиціях питною водою та боєприпасами", — йдеться у повідомленні.

Читайте на порталі "Коментарі" — "російському світу" більше не раді: турецькі готелі перестали приймати банківські картки росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

888

16 вересня 2022, 17:02

Секс Знакомства Бесплатно, анонимно и без гемороя.---- https://vk.sv/zex


Новини