Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян на Луганщині почалися проблеми: подробиці від Сергія Гайдая
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян на Луганщині почалися проблеми: подробиці від Сергія Гайдая

Окупанти бояться ударів ЗСУ, ввозять боєприпаси до Луганської області вантажівками

23 січня 2023, 10:50 comments2001
Поділіться публікацією:

Сьогодні росіяни не знають жодного безпечного місця на Луганщині, де можна було б зберігати боєприпаси. Після того, як українські захисники завдали серії прицільних ударів по складах, окупанти мають панічні настрої і вже простежуються серйозні проблеми з нестачею боєприпасів. Раніше росіяни доставляли снаряди на фронт залізницею. Тепер відмовилися від цього і використовують лише вантажівки. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

У росіян на Луганщині почалися проблеми: подробиці від Сергія Гайдая

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

Глава Луганщини зазначив, що завдання ЗСУ – створити російським загарбникам "снарядний голод" у тилу.

"Тобто коли вони не зможуть своєчасно постійно підвозити боєкомплекти для своєї артилерії. А ми бачили, як розривається цей логістичний ланцюжок після вибухів на їхніх складах", — заявив Сергій Гайдай.

Глава Луганської ОВА зазначив, що росіяни на Луганщині вже мають труднощі через пошкодження логістичних шляхів. За його словами, у зв'язку з цим боєприпаси підвозять вантажівками, а не залізницею.

"Такі черги з фур зі снарядами вибудовували біля Луганська, понад 10 кілометрів і далі по 2, по 3 фури підвозити ближче до фронту, а далі перевантажували вже у військові вантажівки. Це все ускладнює ведення бойових дій та тримання оборони по всій лінії фронту", – розповів Сергій Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни заявили про зміни в російській армії: засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин перестає бути героєм і втрачає авторитет в очах Володимира Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – крига скресла: Німеччина не проти, якщо Польща передасть танки "Leopard 2" Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини