Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії істерять через те, що народна артистка СРСР допомагає ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії істерять через те, що народна артистка СРСР допомагає ЗСУ

Ангеліна Вовк "накинулася" на Ротару в ефірі шоу

28 листопада 2022, 07:20 comments2418
Поділіться публікацією:

Настав час і відомій в Україні та Росії співачці Софії Ротару отримувати свою порцію критики на російському телебаченні. Російська телеведуча Ангеліна Вовк у програмі пропагандиста Бориса Корчевнікова обрушилася з критикою на адресу Софії Ротару, яка, за словами Вовка, допомагає фінансово українській армії у війні проти росіян.

У Росії істерять через те, що народна артистка СРСР допомагає ЗСУ

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

При цьому телеведуча лише згадувала про те, що українці нещадно вбивають росіян, але й слова не сказала, що ЗСУ захищають свій народ, воюючи на своїй землі, як не сказала і те, що російські війська практично безперервно бомбять мирні міста та села, вбивають цивільних , руйнують критично важливу інфраструктуру, прирікаючи жінок, дітей, людей похилого віку на загибель.

"Мені було страшно дізнатися, що вона (Ред. — Софія Ротару) спонсорує цих людей, які бог знає, що зараз творять з росіянами. Там же дуже багато росіян! Як їх вбивають безжально, як їх катують. Я цього не розумію, просто не розумію!", — обурилася Ангеліна Вовк.

Варто зазначити, що сама Софія Ротару привселюдно не позначила своєї позиції щодо війни в Україні. Вона ніяк не висловилася щодо цього і не засудила повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Проте заради правди варто сказати, що співачка іноді викладає у себе в соцмережі фото, на яких видно жахи війни в Україні, які б не трапилися, якби путінський режим не розв'язав нещадну війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раптова смерть глави МЗС Республіки Білорусь (РБ) 64-річного Володимира Макея (нібито від серцевого нападу) може бути отруєнням – і натяком для Лукашенка від Путіна. Так вважає радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, на думку якого, так російський диктатор хоче змусити Білорусь вступити у відкриту війну проти України. Не виключено, що російська влада планує ліквідувати і самого Лукашенка, щоб встановити тотальний контроль над РБ, включаючи її армію. Експерти проаналізували те, що відбувається в Білорусі для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слухач

28 листопада 2022, 09:06

А як же Хрюша, Степашка і казочки на ніч? Вже не той формат на старості літ?

Слухач

28 листопада 2022, 09:06

А як же Хрюша, Степашка і казочки на ніч? Вже не той формат на старості літ?

Яшар

28 листопада 2022, 08:29

Ангеліна Вовк - зомбована. Що з неї взяти?


Новини