Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заговорили про годинник Судного дня та пригрозили ядерними ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заговорили про годинник Судного дня та пригрозили ядерними ракетами

Російський дипломат Сергій Рябков погрожує змінити доктрину ядерного стримування Росії.

4 серпня 2024, 16:10 comments1512
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Заступник очільника МЗС РФ Сергій Рябков пригрозив, що Росія може розгорнути ядерні ракети нібито як відповідь на діяльність Заходу. За його словами, про це свідчить досвід війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії заговорили про годинник Судного дня та пригрозили ядерними ракетами

Сергій Рябков висловив ядерні погрози Росії. Фото з відкритих джерел

Сергій Рябков виступив на російському державному телеканалі "Россия 1", де вказав на можливість використання Росією ядерної зброї.

"Я підтверджую: якщо верховний головнокомандувач, якщо наші військові скажуть, що там потрібні спецбоєприпаси на таких носіях, значить так воно і буде. Вони мають ухвалити це рішення, виходячи із сукупності факторів. Я припускаю, що може настати момент, коли це знадобиться", — сказав Рябков та додав, що сценарії ескалації можуть бути різними.

Далі російський дипломат згадав про годинник Судного дня вказавши, що Росія має готуватись до небезпеки. 

"Я б сказав, що цей годинник зараз показує щось таке без двох хвилин. Це не означає, що хід годинника незворотний і розпочнеться бій годинник Судного дня. Але потрібно з усією відповідальністю підходити до того, що відбувається", — додав Рябков.

Сергій Рябков додав, що війна в Україні та підтримка США нібито змушують Росію змінити військову доктрину щодо ядерного стримування.

Нагадаємо, що годинник Судного дня – це механізм, який створили вчені після Другої світової війни, щоб оцінити можливе наближення людства до глобальної катастрофи або кінця світу. У 2024 році вчені перемістили стрілку годинника на 90 секунд до півночі, що стало найближчим показником ризику глобальної катастрофи. Основною причиною цього рішення стали військові конфлікти, зокрема, війна в Україні, яку почала Росія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені встановили новий час на годиннику Судного дня.

Також "Коментарі" писали, що США відреагували на постійні ядерні погрози Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини