Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заблокують YouTube: названі терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заблокують YouTube: названі терміни

Восени в Росії може бути заблокований YouTube у разі мобілізації

12 липня 2024, 14:10
Поділіться публікацією:

За інформацією російських видань, восени цього року РФ може перейти до блокування відеохостингу YouTube. Це станеться, якщо у країні оголосять нову хвилю мобілізації. Залежно від політичної ситуації, YouTube або повністю заблокований, або працюватиме в режимі "уповільнення".                                 

У Росії заблокують YouTube: названі терміни

У Росії планують восени заблокувати YouTube

Згідно з останніми даними, Міністерство оборони РФ готує документи для ротації вже мобілізованих військовослужбовців та деяких контрактників. Очікується, що нова мобілізація може торкнутися 200 тисяч громадян і буде оголошена у вересні.                                     

"Ротація та нова мобілізація можуть бути оголошені у вересні. При цьому мобілізація може зачепити 150-200 тисяч громадян", — повідомляють ЗМІ.

Джерела в уряді вказують, що рішення про блокування YouTube залежатиме від рішення про мобілізацію. Це частина стратегії контролю над інформацією під час військових дій.                                    

YouTube продовжує блокувати канали російських артистів, які відкрито підтримують війну в Україні. На цей раз під санкції потрапили відомі співаки Ярослав Дронов (SHAMAN), Поліна Гагаріна та Григорій Лепс.

Раніше “Коментарі” писали, що Таїсія Повалій, відома путіністка, знову опинилася у центрі скандалу через свої проросійські висловлювання. В останньому інтерв'ю на білоруському телеканалі вона заявила, що давно підтримує Росію та вважає дії РФ в Україні "порятунком". Повалій стверджує, що в Україні її переслідували, хоча вона там і заробляла гроші та мала популярність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини