Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії вже ниють: є лише півтора-два місяці на обстріл України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вже ниють: є лише півтора-два місяці на обстріл України

Російські пропагандисти закликають російське керівництво віддати наказ про продовження обстрілу критичної інфраструктури України

15 жовтня 2022, 15:00 comments1105
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти почали розповсюджувати тези про те, що російська влада надто добра до України, тому що масований обстріл українських міст припинився, а якщо він не буде продовжений, то Україна отримає від Заходу обіцяні системи ППО та українцям російські ракети та дрони будуть не страшні, отже, їхня українська інфраструктура вціліє і тил продовжить підтримувати армію на фронті. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1" висловив головний редактор російського журналу "Національна оборона", військовий експерт Ігор Коротченко.                                                     

У Росії вже ниють: є лише півтора-два місяці на обстріл України

Ігор Коротченко. Фото: з відкритих джерел

"У нас є приблизно півтора-два, може три місяці, доки в Україну не почнуть прибувати принаймні обіцяні постачання радіолокаційних станцій, контролю повітряного простору та зенітно-ракетні комплекси, тому що ухвалено рішення про створення інтегрованої системи ППО України", – зазначив Ігор Коротченко.

Він висловився за те, щоб Росії продовжити завдавати ударів по критичним об'єктам інфраструктури України.

Дії та висловлювання президента РФ Путіна щодо обстрілів України Коротченко назвав добрими, у той час, коли стосовно України потрібно діяти жорсткіше, адже підтискає час і незабаром Україну не дістане.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чому президент Росії Путін оголосив про відмову від "часткової мобілізації".

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі" на Херсонщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини