Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росії впав військовий літак: що з пілотом
commentss НОВИНИ Всі новини

У росії впав військовий літак: що з пілотом

РосЗМІ повідомляють про падіння літака на кордоні двох областей

сьогодні, 16:28
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 жовтня, на кордоні між Калмикією і Волгоградською областю РФ впав військовий навчально-тренувальний літак Як-130. Про це повідомляє пропагандистське видання РІА Новини.

У росії впав військовий літак: що з пілотом

Як-130. Фото з відкритих джерел

"Навчально-тренувальний літак Як-130 впав на кордоні між Калмикією та Волгоградською областю, пілот катапультувався", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пілот отримав значні поранення, його госпіталізували.

У росії ці літаки входять до складу тренувальних авіаполків повітряно-космічних сил і використовуються для практичної підготовки льотчиків.

Реактивний двомоторний Як-130 може, зокрема, використовуватися для підготовки пілотів в умовах, наближених до бойової ситуації, з умовним або реальним застосуванням озброєння типу "повітря-повітря" та "повітря-земля".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росія перебазовує МіГ-31К до Білорусі: з чим це пов’язано

Другий винищувач МіГ-31К ВКС РФ приземлився на аеродромі "Мачулищі" у Білорусі. Про це повідомив аналітичний проєкт "Беларускі Гаюн", інформує портал "Коментарі".

Вчора до Мачулищ вже прибув один МіГ-31К ВКС РФ. Керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко зазначив, що перебазування МіГ до білорусі також може бути спробую росіян зберегти літаки, які завжди під загрозою на російських аеродромах.

"Втім, не варто відкидати версії з провокаціями, оскільки після удару російського шахеда неподалік Мозиря, де розташований НПЗ, який випадково став публічним, стало зрозуміло, що рф може готувати провокацію проти білорусі", – наголосив Коваленко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини