У Росії вигадали, як помститися за "Москва-Сіті"

Невідомі безпілотники вже двічі атакували хмарочоси "Москва-Сіті" – ділового центру російської столиці, в РФ заявили про відповідальність за атаки України

Коментуючи нову атаку безпілотників на Москву, у ніч на 1 серпня, член комітету Держдуми з оборони генерал-лейтенант Андрій Гурульов заявив, що російським військам варто завдати удару по символах української столиці. Про це повідомляють "Коментарі".

На думку рашиста Гурульова, удар по "Москва-Сіті" носить "виключно інформаційний характер". Депутат запропонував використати схожі методи впливу на українську громадськість.

"Покручений щит "Батьківщини-матері" замість триклятого тризубця зараз був би дуже, доречним", - назвав він одну з можливих цілей.

У ніч проти першого серпня безпілотники повторно атакували елітний бізнес-центр у Москві. За словами московського мера Сергія Собяніна, дрони пошкодили фасад "Москва-Сіті" на 21 першому поверсі. У цьому хмарочосі розташовані офіси працівників трьох російських міністерств та привілейованої частини російського суспільства.

Московський міжнародний діловий центр "Москва-Сіті" - діловий район, що розвивається в Москві на Пресненській набережній. Є частиною Пресненського району Центрального адміністративного округу Москви. В рамках "Москва-Сіті" створюється зона ділової активності, яка об'єднає бізнес, апартаменти проживання та дозвілля.

Тим часом, у Києві зняли радянські символи з монумента "Батьківщина-мати". Також ухвалено рішення про перейменування монумента "Батьківщина-мати" на "Україна-мати".

А в Криму зростає опір окупантам. За інформацією Головного управління розвідки, щоб протистояти таким атакам особовий склад Збройних сил Російської Федерації переведений у стан високої бойової готовності. Ведеться моніторинг "підозрілих осіб", які потенційно можуть бути причетними до подібних інцидентів. Українська розвідка стверджує, що дозволено застосування фізичної сили та зброї, проводяться масові затримання, арешти.