У Росії пригрозили застосуванням "експериментальної зброї" на війні проти України

Дмитро Рогозін пригрозив застосуванням "експериментальної зброї" на фронті

Колишній глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін заявив про нібито ймовірність застосування "експериментальної зброї" на фронті проти України. Про це портал "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Рогозін заявив, що інспекторська група "Царські вовки" пропонують розробникам застосувати під час війни "перспективну зброю та військові комплекси", які не потрапили під серійне виробництво.

Екс-голова "Роскосмосу" похвалився, що він за більш ніж 6 років роботи в російському уряді просував нові розробки. Частина з них просто не пішла в серію. Ці колективи існують, і їм зараз потрібно дати можливість застосувати їхні кошти.

Як зазначив Дмитро Рогозін, дві третини колективів, які співпрацюють з інспекторською групою – приватні компанії, а решта – колективи розробників зі складу "Ростех" та "Роскосомс".

Читайте також на порталі "Коментарі" - російське військове відомство замовило у промисловості додаткову партію новітніх гіперзвукових ракет "Циркон".

Також видання "Коментарі" повідомляло – до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів. На сьогоднішній Генштаб ЗСУ оцінює ймовірність повторного вторгнення російських військ в Україну з боку Білорусі як дуже високу.