Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії починається процес переходу влади: Резніков назвав причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії починається процес переходу влади: Резніков назвав причини

Міністр оборони України Резніков згадав про бунт Пригожина, натякнувши, що в Росії починається процес переходу влади

25 липня 2023, 08:30
Поділіться публікацією:

Заколот у Росії, який місяць тому організував та спробував здійснити ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, свідчить про початок процесу переходу влади. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю CNN висловив міністр оборони України Олексій Резніков.

У Росії починається процес переходу влади: Резніков назвав причини

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Цей державний переворот – реальна ілюстрація того, що режим у Кремлі став слабшим. Це означає, що вони вже не такі сильні, як роком раніше. Я думаю, що ми побачимо продовження цього так званого конфлікту", — заявив український міністр.

Олексій Резніков додав, що Путін може не подавати виду про проблеми, які почалися всередині Кремля, але сам факт заперечувати ці проблеми не виходить. Адже заколот Пригожина просто не відбувся, якби російська влада, як і раніше, була монолітна. У даному випадку ми бачимо, що конфлікт між людьми з оточення диктатора Володимира Путіна вже почався.

Нагадаємо, 24 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що сталося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить зустріч Володимира Путіна з Євгеном Пригожиним – чи справді заколот виявився постановкою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

25 липня 2023, 07:52

Нужно реорганизовать ООН - ввести суд ООН над преступниками в виде государственных деятелей, которые развязывают войну. После суда обязать все страны арестовать таких преступников. Иначе войны будут всегда. И не ждать окончания войны.


Новини