Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії пенсіонерку, що пережила німецьку окупацію, запросили вступити до ПВК "Вагнер"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пенсіонерку, що пережила німецьку окупацію, запросили вступити до ПВК "Вагнер"

Замість привітання з Днем Перемоги, на 9 травня 87- річна російська пенсіонерка отримала листівку із пропозицією вступити до ПВК "Вагнер

12 травня 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

Сама вона родом із Томської області. Свого часу, пенсіонерка пережила окупацію в українському місті Рубіжне. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на видання ASTRA.

У Росії пенсіонерку, що пережила німецьку окупацію, запросили вступити до  ПВК "Вагнер"

Російська пенсіонерка читає лист. Фото з Telegram

Згідно даних ресурсу, на адресу жінки надійшов конверт із листом. Пенсіонерка припустила, що там "теплі слова" привітань з Днем Перемоги. Однак, — вона помилилася. На аркуші паперу був підпис героя РФ  та запрошення до лав найманців ПВК "Вагнер", розповіла її донька Тетяна Репіна.

"Це, напевно, привітання з Днем Перемоги" — припустила мама. Іноді й справді приходять привітання до свят, наприклад, від керуючої компанії…Відкрила моя старенька конвертик безіменний, а в ньому лист із підписом героя РФ Трошева Андрія Миколайовича (та запрошення до ПВК "Вагнер"). Прочитала матінка, заплакала гірко і спитала: "За що з нами так, дочко?!", — озвучила донька пенсіонерки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Москві самопроголошеного президента Білорусі могли отруїти Лукашенка могли вбити у Росії, на параді 9 травня. Адже, він не зміг пройти і декількох сотень кроків біля Путіна.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Пекін знову просуватиме тему про мир із РФ: спецпредставник Китаю їде в Україну. Китайський спецпосланець має велике європейське турне, під час якого він має запустити процес мирного врегулювання. У понеділок спеціальний посланник Китаю Лі Хуей має здійснити візит до України, після чого відвідати Москву та інші європейські столиці у рамках планів Пекіна стати посередником із дипломатичного врегулювання розв'язаної росіянами війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини