Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО)

Працівникам російського ВПК нагадали про персональну відповідальність за війну проти України

сьогодні, 13:11
Поділіться публікацією:

14 жовтня 2024 року в місті санкт-пєтєрбурґ на росії відбулась вулична акція, адресована працівникам військово-промислового комплексу держави-агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО)

Акція протесту в росії. Фото: ГУР МОУ

Конструкторам, інженерам та іншим працівникам російських підприємств, які проектують, виготовляють, ремонтують зброю і військову техніку, нагадали про персональну відповідальність за ведення війни проти України.

Відповідні інформаційні матеріали розмістили біля найбільших військових заводів та конструкторських бюро у рідному місті воєнного злочинця владіміра путіна.

Противників війни серед працівників російського ВПК закликали надсилати важливу інформацію на Головний бот розвідки. На бот вели QR-коди, розміщені на банерах "промоутерів" та флаєрах, що роздавали перехожим.

"Кожен росіянин, який прагне допомогти зупинити війну, може скористатись будь-яким безпечним каналом зв’язку з ГУР", – зазначили розвідники.


У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО) - фото 2
У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО) - фото 3
У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО) - фото 4
У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО) - фото 5
У росії ГУР провели акцію проти війни в Україні (ФОТО) - фото 6


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві з’явився мурал, присвячений ГУР

Стінопис у столиці, присвячений Головному управлінню розвідки Міноборони України, створили сестри Ніколь та Мішель Фельдман. Роботами художниць, лауреаток міжнародних мистецьких нагород прикрашено багато споруд у різних містах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУР МОУ.

Ідея муралу — зобразити подвиг бійців ГУР, які ризикують і завжди йдуть уперед. Авторки розповіли, що вирішили створити цю роботу як данину поваги українським розвідникам: тим, які сьогодні б’ються за українську незалежність, і тим, хто повернувся з поля бою на щиті. Як пояснили художниці, обірвані пелюстки на деяких ромашках символізують втрати нашого війська, але українське поле все одно залишається живим і життєдайним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини