У РНБО розповіли про ще одну спецоперацію РФ проти України

Олексій Данілов підкреслив, у цій війні кожна країна має свої інтереси, але необхідно не допустити умовного "Мінська-3"

Росія проводить потужну інформаційну спецоперацію проти України та її військово-політичного керівництва. Головне завдання – дискредитувати президента Володимира Зеленського. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, пише сайт РНБО.

Данілов зазначив, що російська пропаганда робить ставку на те, що вдасться просунути головний наратив про те, що Захід та весь цивілізований світ втомилися від підтримки України і хочуть якнайшвидшого завершення війни в Україні.

Олексій Данілов зазначив, що українське керівництво з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ до України – це одна команда і всі рішення ухвалюються дуже оперативно.

Секретар РНБО зазначив, що він є прихильником думки про те, що цю війну, яку розв'язала Росія, не можна поставити на паузу, не можна її заморозити, її можна і треба лише закінчити. Тільки так можна бути впевненими в тому, що в майбутньому Росія знову не спробує атакувати Україну.

Данілов заявив, після того, що зробила Росія, український народ не ухвалить рішення погодитися на умовний "Мінськ-3".

За словами секретаря РНБО, українці вже заплатили надто велику ціну у цій війні, тому не погодяться на компроміс та домовленості з Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Росія засекретить вибухи у Криму: у розвідці назвали причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого.