Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Рівному знешкодили нерозірвану бойову частину ворожого "шахеда" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному знешкодили нерозірвану бойову частину ворожого "шахеда" (ВІДЕО)

Рівненські вибухотехніки ліквідували небезпечну бойову частину безпілотника

сьогодні, 19:28
Поділіться публікацією:








У Рівненській області вибухотехніки успішно ліквідували небезпечну бойову частину ворожого безпілотника. Повідомлення про виявлення небезпечного предмета надійшло до правоохоронців від лісників після тривоги повітряної обстановки. Про це повідомляє Нацполіція.

У Рівному знешкодили нерозірвану бойову частину ворожого "шахеда" (ВІДЕО)

Робота вибухотехніків. Фото: скріншот

На місці події працювали слідчі, представники СБУ та прокуратури, які забезпечили належне реагування на загрозу.

На місці виявлення БпЛА "Герань-2" слідчо-оперативна група поліції, співробітники Служби безпеки України та прокуратури вжили необхідних заходів. Вибухотехніки провели огляд уламків дрона, виявивши нерозірвану бойову частину. Спочатку вони від'єднали підривач, а потім знищили небезпечний елемент у спеціально відведеній місцевості.


Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Поліція знову закликає громадян: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів терміново повідомляйте спеціалізовані служби за номерами 101 або 102.

Нагадаємо, в ніч на 6 жовтня Росія провела масовану комбіновану атаку по Україні використавши ударні безпілотники та кілька різних типів ракет. В Повітряних силах повідомили про успішне знищення 56 ударних БпЛА типу "Shahed" та дві ракети у 14 областях України.

Крім того, російські війська завдали удару за допомогою безпілотників по Ізмаїльському району. Ворог націлився на припортову та прикордонну інфраструктуру. 

Також  в ніч на 30 вересня ворожі війська вчинили масовану атаку на Київ. Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили вночі, хвилями і з різних напрямків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини