Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ знову погрожують ударами по країнах НАТО: хто вже під прицілом
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ знову погрожують ударами по країнах НАТО: хто вже під прицілом

F-16 та аеродроми їх базування за межами України стануть законною ціллю Росії, запевняють у Держдумі РФ

10 червня 2024, 12:52
Поділіться публікацією:

Чим ближчий момент, коли Україна отримає довгоочікувані винищувачі F-16, тим більше погроз звучить у бік партнерів Києва. Так Москва попереджає Захід про жорстку відповідь. Винищувачі F-16 та аеродроми їхнього базування за межами України нібито можуть стати законною ціллю російської армії. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова оборонного комітету Держдуми РФ Андрій Картаполов, пишуть "РІА Новости".

У РФ знову погрожують ударами по країнах НАТО: хто вже під прицілом

Андрій Картаполов. Фото з відкритих джерел

У Держдумі наголошують, якщо Москва отримає беззаперечні докази, що літаки F-16 та аеродроми їх базування знаходяться за межами України, але при цьому винищувачі здійснюють бойові вильоти на територію України, Міноборони вживе всіх заходів, щоб завдати удару по техніці та аеродромах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив, що постачання високоточної зброї для України, яка буде застосована для атак по Росії, стане прямою участю цих країн у війні. Таким чином Путін пригрозив, що Росія може атакувати ці країни. На заяви російського лідера відповів президент США Джо Байден, який назвав Путіна "диктатором" та "непорядною людиною".

Джо Байден прилетів до Франції, щоб взяти участь у заході з 80-річчя операції союзників у Нормандії, куди Росії не запросили. В інтерв'ю ABC News Байден відреагував на погрози Путіна.                                                                       

"Я знаю його більше 40 років. Він мене турбує ці 40 років. Він непорядна людина. Він диктатор і він намагається переконатися, що він тримає свою країну разом, продовжуючи цей напад", — сказав Байден.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/248830
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

10 червня 2024, 12:17

Лимит своих угрожалок они уже исчерпали.И сколько они выполнили того,чего угрожали?Вот именно..Теперь потихоньку пусть свои понты сворачивают в трубочку и засовывают себе в задницу..можно и плешивому пихать..и алкашу и лошадиномордому...


Новини