Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ зеки закінчуються: кого тепер Кремль відправлятиме на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ зеки закінчуються: кого тепер Кремль відправлятиме на війну в Україну

У ЦНС зазначають, Кремль планує відправляти на війну обвинувачених та підозрюваних

19 червня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

Країна-агресор планує відправляти на війну проти України обвинувачених та підозрюваних у злочинах, оскільки засуджені у російських в'язницях уже закінчуються. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

У РФ зеки закінчуються: кого тепер Кремль відправлятиме на війну в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє ЦНС, керівництво Слідчого комітету РФ та Міністерство оборони розпочало реалізацію ще однієї схеми наповнення рядів окупаційної армії. Йдеться про те, що тепер примушуватимуть до підписання контракту з Міноборони обвинувачених та підозрюваних в обмін на припинення кримінальної справи "підставами, що реабілітують".

Поліцейські також "пропонуватимуть" вирушити на війну і людям, які перебувають під адміністративним наглядом. При цьому мають звітувати перед керівництвом щодо кількості пропозицій та підписаних контрактів.

Як зазначили у Опорі, така схема вже працює у всіх регіонах РФ, включаючи і тимчасово окуповані території України. Саме українці стають першими "жертвами" такого нововведення.

"Оскільки зеки в Росії вже закінчуються, тепер у справу пішли підозрювані. Так би мовити, без суду приречені на утилізацію в Україні", — додали ЦНС.

Москва прийняла рішення насамперед кидати на м'ясні штурми в Україні саме ув'язнених. Цей процес розпочався ще 2022 року. Спочатку вербуванням займалася ПВК "Вагнера", потім цей процес очолив Міноборони РФ.

Раніше "зеків" приваблювали помилуванням після завершення контракту, але тепер цю умову скасували.

Як пишуть ЗМІ, зараз ув'язненим обіцяють лише умовне звільнення. При цьому змінився і термін їхньої служби – раніше це було 6 місяців, потім рік, ще пізніше – півтора роки. Тепер їх відправляють служити до кінця так званої "спеціальної військової операції".

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: ЗМІ назвали місто, де найбільше гине російська піхота.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини