У РФ заявили про затримання стрільця, який ліквідував екскомандира російського підводного човна

Колишній командир підводного човна "Краснодар" Станіслав Ржицький, застрелений сьогодні під час ранкової пробіжки, командував ракетними обстрілами України

За підозрою у знищенні Станіслава Ржицького, який обстрілював Україну, у Краснодарі затримано 63-річного екс-главу української федерації Шотокан карате-до Сергія Денисенка. Про це повідомляють "Коментарі".

Як передає телеграм-канал ВЧК-ОДПУ, друзі Сергія Денисенка не вірять у його причетність до ліквідації рашиста.

"Сергій про сім'ю, про тренерство. Він сам добре виступав і тренував дітей та підлітків. Жив на це. Тричі був одружений, від кожної жінки у нього є свої діти, яких він не забував. Перша родина жила в Сумах, потім він одружився з вихованкою. Колишня поїхала до Росії, Краснодар. Дочка живе у Туапсе, де його й затримали. З каратисткою він мешкав в Одесі. Потім Київ. Коли розпочалася війна, асоціація призупинила свою діяльність. Віце-президент Борис Клименко поїхав до Німеччини. А Сергій, ось, після Нового року до Росії поїхав. Він і зброї ніколи не тримав. Як нею користуватися не знає, служив чи в штабі, чи телефоністом", — згадує друг з рідного міста Денисенко.

Як повідомляє слідчий комітет РФ, у Сергія Денисенка під час обшуку вилучено пістолет із глушником.

Станіслава Ржицького було знищено вісьмома пострілами з пістолета Макарова, під час ранкової пробіжки. Його вважають причетним до обстрілу "Калібрами" Вінниці. На момент смерті він працював заступником начальника відділу з мобілізаційної роботи в Краснодарі.

Тим часом, на фронті загинув капітан футбольного клубу.

Клімкін пояснив, як потрібно "перекладати Столтенберга".

А посол заявив, що Україна не хотіла б використати цю зброю на своїй території.