У РФ заявили про атаку українських морських безпілотників на кораблі ЧФ

За версією росіян, ЗСУ трьома морськими безекіпажними катерами атакували патрульні кораблі "Сергій Котов" та "Василь Биков" Чорноморського флоту

Міноборони РФ заявило, що вночі 1 серпня українські війська нібито атакували морськими дронами патрульні кораблі Чорноморського флоту за 340 км на південний захід від Севастополя. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Міноборони РФ у Telegram.

"Сьогодні вночі збройними силами України здійснено безуспішну спробу атакувати трьома морськими безекіпажними катерами патрульні кораблі "Сергій Котов" і "Василь Биков" Чорноморського флоту, які виконують завдання з контролю судноплавства в південно-західній частині Чорного моря, за 340 км на південний захід від Севастополя", - йдеться у офіційному повідомленні відомства Шойгу.

Окупанти заявили, що нібито відбили атаку і нібито знищили всі три безекіпажні катери ЗСУ.

Повідомляється, що кораблі російських загарбників "продовжують виконувати поставлені завдання".

Читайте також на порталі "Коментарі" – вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ. Один із "прильотів" прийшовся по бізнес-центру "Москва-Сіті".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна увійшла у серпень – останній місяць літа-2023, черговий місяць війни, розв'язаної Росією проти нашої країни. Війни, яка дедалі частіше б'є по самій РФ. Але яку вона, на жаль, не збирається закінчувати. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" серпневими очікуваннями щодо ситуації на військових, внутрішньополітичних та зовнішньополітичних фронтах.