Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ відреагували на передачу ЗСУ снарядів із збідненим ураном
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на передачу ЗСУ снарядів із збідненим ураном

Російські дипломати заявили, що Великобританії "не уникнути відповідальності"

26 квітня 2023, 08:47
Поділіться публікацією:

У Росії загрожують Великій Британії відповідальністю за наслідки застосування на фронті снарядів із збідненим ураном. Як пише російське пропагандистське видання "ТАСС", так посольство Росії в Лондоні відреагувало на заяву заступника міністра оборони Великобританії Джеймса Хіпі про те, що снаряди зі збідненим ураном для Challenger 2 вже відправили до України.

У РФ відреагували на передачу ЗСУ снарядів із збідненим ураном

Кремль. Фото: з відкритих джерел

"Великобританія не зможе уникнути відповідальності за наслідки застосування в Україні снарядів із збідненим ураном, які були передані ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ще у березні міністерство оборони Великобританії анонсувало передачу Україні бронебійних снарядів, які містять збіднений уран. Після цього російський президент Путін сказав, що вони мають реагувати на те, що "колективний Захід" нібито починає застосовувати зброю з ядерним компонентом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення про те, що російський диктатор Володимир Путін використовує "двійника" або "двійників" спливали і раніше. Але вони знову активізувалися після нещодавнього візиту нібито Путіна на тимчасово окуповані території України. Активізувалися настільки, що путінський спікер Дмитро Пєсков змушений був навіть офіційно заявити, що диктатор не має "двійників", що він не ховається в бункерах. Втім, ціну заяв Піскова та всієї кремлівської банди ми знаємо… Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми думками – чи є у Путіна двійники та "бункерна залежність"?

Також видання "Коментарі" повідомляло – спроби Китаю уявити себе як "миротворця" – провалилися: у чому головна причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иванович

26 квітня 2023, 09:03

В империи зла все любят козла. Тысячелетие рабства добавило хромосому и теперь они - юберменш. Типа Черчиль предсказал, что следующие фашисты будут обвинять в фашизме всех остальных. Дождались...


Новини