У районі Бердянська у повітря злетіла база окупантів: подробиці

Місцеві повідомляють про "приліт" на базу росіян та сильний вибух

Вночі біля тимчасово окупованого Бердянська Запорізької області було дуже неспокійно, було чути сильний вибух. "Приліт" прийшовся по базі відпочинку "Троянда", де базуються російські загарбники. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в Телеграм повідомив радник мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"О 1:40 у районі Бердянська пролунав гучний вибух, який було чути навіть за 50 кілометрів у селі Урзуф у Маріупольському районі", - написав Петро Андрющенко.

Радник мера Маріуполя додав, що місцеві повідомляють про влучення в місце концентрації окупантів на базі відпочинку "Троянда" села Азовське Бердянського району. "Приліт" супроводжувався сильним гуркотом, після чого почалася масштабна пожежа, яка тривала близько години.

Читайте також на порталі "Коментарі" - триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – є нове просування ЗСУ – знищено 5 рот окупантів та 13 танків: подробиці.

Раніше "Коментарі" писали - британська розвідка показала, як Росія підготувалася до утримання Криму.