Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна заявляють, що хоч зараз припинять війну: назвали цинічну умову миру в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявляють, що хоч зараз припинять війну: назвали цинічну умову миру в Україні

У Москві продовжують вдавати, що нібито готові до діалогу

сьогодні, 11:20
Поділіться публікацією:

Російська Федерація вважає забезпечення своєї безпеки "ключовою умовою під час врегулювання української кризи". Як інформує портал "Коментарі", таку заву в інтерв’ю російським пропагандистам зробив прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков.

У Путіна заявляють, що хоч зараз припинять війну: назвали цинічну умову миру в Україні

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Нам головне – вирішити наші інтереси безпеки. Власне, те, що пропонувалося зробити до "спеціальної військової операції", і те, що було відкинуто", — висловився Дмитро Пєсков.

Окрім того, головний рупор Кремля вкотре нахабно заявив, нібито диктатор Путін "відкритий до діалогу щодо врегулювання в Україні". 

Зі слів речника Кремля, діалог "не буде простим, але будь-яка війна закінчується миром".

Варто зазначити, що в подібному тоні вчора висловився ще однин вірний підданий російського диктатора голова МЗС Росії Сергій Лавров. Він виступив із гучними заявами щодо готовності Кремля припинити війну в Україні, але лише після виконання Києвом та Заходом низки умов. Головне, на чому наполягає Москва, це зміна зовнішньополітичного курсу України та внутрішньої політики.

Сергій Лавров заявив, що перша вимога Росії – відмова України від вступу до НАТО та набуття нейтрального статусу. Глава МЗС РФ також наполягає на "вирішенні проблем з російським та російськомовним населенням". 

Топ-дипломат Росії вкотре повторив пропагандистські тези Кремля, звинувативши Україну в порушенні прав російськомовних громадян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров в інтерв'ю американському журналу Newsweek заявив, що Росія буде готова завершити так звану "спеціальну військову операцію" лише в тому випадку, якщо будуть "усунуті погрози", які походять від України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини