Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна розповіли, де і як вони можуть застосувати ядерну зброю в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, де і як вони можуть застосувати ядерну зброю в Україні

Росія знову загрожує Україні ядерною зброєю, цього разу напівофіційно – вустами депутата Держдуми

5 вересня 2023, 20:53 comments3408
Поділіться публікацією:

Депутат російської Держдуми від путінської партії "Єдина Росія", екс-командувач 58 армії Андрій Гурульов запропонував застосувати проти України тактичну ядерну зброю. Про це повідомляють "Коментарі".

У Путіна розповіли, де і як вони можуть застосувати ядерну зброю в Україні

Андрій Гурульов

Тригером, який може і повинен, на думку Гурульова, призвести до застосування Росією ядерної зброї у поточній війні, має стати передача Україні багатофункціональних винищувачів F-16. Оскільки вони можуть нести ядерні заряди.

"Ми повинні сказати, що як тільки шасі F-16 торкнуться аеродромів України, то одразу прилетить ядерна палиця, ніякі українці тоді нічого не підвісять туди", — заявив він про можливу реакцію РФ на появу F-16 в Україні.

Декількома днями раніше цей же відставний військовий пропонував застосувати тактичний ядерний заряд у Запорізькій області, зокрема під Роботино, яким оволоділи українські Сили оборони.

"Вони там всі в купу зібралися, — заявив рашист, говорячи про ЗСУ. — Ідеально просто. І на цьому наступальне угруповання накрилося б мідним тазом. Далі навіть тими силами, які є, ми зможемо пройти вперед, "звільнивши" Запорізьку і навіть Дніпропетровську область. І створити загрозу угрупованню, яке воює на Донеччині. Якщо брати ще з Куп'янськом, то фактично це блок".

Нагадаємо, що раніше керівник українського ГУР Кирило Буданов висловив упевненість у тому, що РФ не застосує проти України ядерну зброю.

Тим часом, Путін накинувся з образами на президента Зеленського.

Румунія продовжує заперечувати атаку безпілотників РФ.

А до Києва приїде прихильник стримування Росії та Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини