Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна є шанс зберегти Кримський міст: в Зеленського назвали єдину умову
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна є шанс зберегти Кримський міст: в Зеленського назвали єдину умову

Путін може зберегти Кримський міст від знищення в разі, якщо по ньому з півострова будуть виведені всі окупанти

23 серпня 2022, 16:19 comments2928
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля має шанс зберегти Кримський міст, якщо російська армія по ньому повністю покине півострів. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Wyborcza.

У Путіна є шанс зберегти Кримський міст: в Зеленського назвали єдину умову

Анатолій Данілов (фото з відкритих джерел)

 Данілов нагадав, що це — військовий об'єкт, а тому він підлягає знищенню. Але в Путіна є шанс його зберегти.

"У цьому немає нічого екстраординарного. Звичайно, я вже говорив про це в березні. Це — військовий об'єкт, через який перекидається підкріплення для сил агресора. Тому цей об'єкт підлягає знищенню. Але у Путіна є шанс зберегти цей об'єкт, якщо він виведе війська з Криму по цьому мосту", — заявив Данілов.

Данілов повідомив, що Україна вишле росіян, якщо вони відмовляться забратися з окупованого Криму.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи розглядає Україна повернення Криму військовим шляхом. Під час свого вечірнього звернення, 22 серпня, президент України Володимир Зеленський повідомив про готовність до другого саміту Кримської платформи. І наголосив, що цього року саміт, хоч і пройде онлайн, але буде ще потужнішим, ніж минулого, – і за складом учасників, і з тематики обговорень. Професор кафедри політичних наук у КНУ ім. Шевченко, політолог Ганна Малкіна вважає, що військове вторгнення РФ в Україну справді змінило контури можливого сценарію повернення Криму. Якщо раніше йшлося лише про розмиту перспективу повернення Криму дипломатичним шляхом у разі падіння путінського режиму та приходу до влади ліберальних політиків, готових повернутися до парадигми загальноприйнятих міжнародних відносин, то сьогодні на порядку денному з'явився і силовий сценарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 серпня 2022, 15:38

Ось і знов! Православна секта по кілька разів на день, в обумовлений час, повертається до Кремлівської Мекки, зі стандартною молитвою до своїх богів. Може на цей раз вони почують. А може, як до індейських вождів у Мексиці, які практикували криваві жертвоприношення (ховатись за цивільних)? Не їх у бункерах, не їх розкішні маєтки не чіпають. Тобто, молитви не даремні?


Новини