Головна Новини Суспільство Війна з Росією У президента знайшли символізм у дні народженні Меркель і трагедією з Боїнгом
commentss НОВИНИ Всі новини

У президента знайшли символізм у дні народженні Меркель і трагедією з Боїнгом

В ОП вважають, що світ повинен позбавлятися від ілюзій в питанні Росії

17 липня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:

Десять років тому російські військові, яких той же "суб’єкт Путін" відправив, щоб вони під виглядом "сепаратистів" відібрали в України Донбас, збили армійським зенітно-ракетним комплексом "Бук" Boeing 777. На борту рейсу Malaysia Airlines Flight 17 були 298 пасажирів і членів екіпажу. Всі вони загинули, нагадав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У президента знайшли символізм у дні народженні Меркель і трагедією з Боїнгом

Михайло Подоляк

За його словами, тоді здавалося, що ця трагедія покладе кінець "початковій" війні, що жертв надто багато і міжнародна спільнота обов’язково втрутиться. Подоляк каже, що тоді здавалося, що у XXI столітті більше неможливі такі нахабні й криваві злочини, коли вони здійснюються проти громадян США, країн ЄС, потужних держав Азії. Здавалося, хтось має жорстко, показово поставити РФ на місце і винести десятки довічних вироків, додав він.

"Ми помилялися, а те масове вбивство було лише прелюдією до великої геноцидної війни у Європі. За десять років змінилися лише масштаби звірства. Так само потужно працювала російська дезінформаційна машина, і у світ був спрямований "брандспойт брехні". Так само безпорадними виявилися міжнародні організації. Таку саму безжальність проявив транснаціональний бізнес, що намагався зберегти всі можливі економічні зв’язки з РФ", — заявив Подоляк.

За його словами, наслідки тієї байдужості болюче вдарили по Україні 2022 року, вбивши тепер не сотні, а десятки тисяч людей.

"До речі, сьогодні день народження екс-канцлера Ангели Меркель. Маю визнати цей збіг символічним. Так само я маю сказати, що треба перестати жити в ілюзіях щодо РФ, бізнесу та можливого майбутнього", — додав Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що з нагоди 10-ої річний трагедії в ЄС знову закликали РФ визнати свою відповідальність за цю трагедію та повною мірою співпрацювати у здійсненні правосуддя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/266

Новини