Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Покровську окупанти вдарили по ще одному мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Покровську окупанти вдарили по ще одному мосту

Окупанти зруйнували ще один шляхопровід у прифронтовому місті

13 вересня 2024, 10:09
Поділіться публікацією:

Через обстріл з боку ворога, що стався сьогодні близько 05:40, ускладнено пересування шляхопроводом "Східний" у місті Покровськ на Донеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

У Покровську окупанти вдарили по ще одному мосту

Покровськ. Фото з відкритих джерел

Поки для руху відкрито одну сторону. Покровська МВА просить врахувати це під час пересування містом.

Нагадаємо, що у Покровську досить складна ситуація, деякі дані свідчать про те, що до міста окупантам залишається трохи більше шести кілометрів.

Наразі у місті немає газу та води, частково відключене світло. Учора ударом окупантів був зруйнований шляхопровід.

Тиждень тому, 5 вересня, росія здійснила черговий акт тероризму. Її снаряди знову були спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури. Серед них – енергетичні підприємства ДТЕК.

За інформацією Покровскої міської військової адміністрації, внаслідок обстрілу без електропостачання на декілька діб залишилось майже все місто. Частині Покровська енергетики його повернули. Жителям району Динасового заводу, які досі без електропостачання, його відновити технічно неможливо.

"Станом на сьогодні ворог залишив громаду без світла, газу та води. Крім того, нищить дорожню інфраструктуру та об’єкти критичної інфраструктури. Вихід один – евакуюватись, поки є можливість виїхати з міста!" – закликали в МВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Покровська громада залишилася без водопостачання

Зупинена робота єдиного резервного джерела споживачів Покровської громади на Донеччині – модульної фільтрувальної станції..

"Через технічну несправність, спричинену постійними ворожими обстрілами Покровського району, повністю  зупинена подача води на Покровську громаду з альтернативного джерела водопостачання. Компанія "Вода Донбасу" через зупинку виробничих об'єктів не буде здійснювати подачу води споживачам Покровської громади", – повідомляють у Покровській МВА.            



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини