Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів"

Генеральний директор компанії "Адміралтейські верфі" Олександр Бузаков помер на 67 році життя

25 грудня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:

На 67 році життя помер генеральний директор компанії "Адміралтейські верфі" Олександр Бузаков. Його компанія виготовляла підводні човни-носії для "Калібрів". Про це повідомляють "Коментарі", з посилаючись на пресслужбу Об'єднаної суднобудівної корпорації (ОСК).

У Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів"

Помер голова компанії "Адміралтейські верфі" (фото з відкритих джерел)

"Життя Олександра Сергійовича Бузакова обірвалося передчасно, трагічно", — йдеться у повідомленні.

Під його керівництвом "Адміралтейські верфі" виробляли вдосконалені дизельні підводні човни, що здатні нести і запускати ракети "Калібр".

Свого часу Олександр Бузаков розповідав, що з підводних човнів, які виробляла його компанія, "завдавали ракетних ударів по базах терористів у Сирії".

Відомо, що ще у квітні 2022 року Росія вперше використала для завдання ракетних ударів по Україні дизельні підводні човни.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що росіяни запустили свої кораблі в Чорне море. У Чорному морі знаходяться три російські кораблі, які можуть нести крилаті ракети "Калібр". Російська Федерація продовжує патрулювати в акваторіальних водах Чорного, Азовського та Середземного морів. За даними ВМС України в Азовському морі перебуває на бойовому чергуванні 2 кораблі, тоді як в Середземному ця кількість дорівнює дев’яти, а п’ять з них мають є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп з цих кораблів становить 72 ракети, які Росія може використати для чергового масового обстрілу. Також МВС повідомило, що Росія збільшила присутність кораблів в Чорному морі. Окрім того, Військово-морські сили Збройних сил України повідомили, що до Чорного моря вийшло 25 кораблів, а до Азовського 30.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини