Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні прокоментували темпи поставок Patriot та іншої зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні прокоментували темпи поставок Patriot та іншої зброї

У відомстві наголосили, постачання зброї Україні є регулярними

31 серпня 2024, 10:45 comments8921
Поділіться публікацією:

США прискорили передачу озброєнь Україні. Наразі поставки регулярні, це стосується і систем Patriot, заявила заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Голос Америки".

У Пентагоні прокоментували темпи поставок Patriot та іншої зброї

ЗРК Patriot. Фото: із відкритих джерел

Спікер зазначила, США продовжують співпрацювати з Україною, коли йдеться про надання допомоги у сфері безпеки.

"Patriot – це досить велика система, для якої ми збираємо різні матеріали та компоненти з інших країн, щоб допомогти Україні. Нехай Україна говорить про це конкретніше, але я можу вам сказати, що вони отримують регулярні постачання та підтримку у сфері безпеки від США та інших партнерів, які є частиною формату Рамштайну. Я зупинюся на цьому", — заявила Сінгх.

Вона також зазначила, що постачання озброєння Україні прискорилося. Це стосується всього спектра оборонної допомоги.

"Ми поставили Україну у пріоритет", — додала Сінгх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони США Ллойд Остін наголосив на непохитній прихильності Сполучених Штатів підтримці України під час зустрічі з міністром оборони України Рустемом Умеровим у Пентагоні. Про це повідомляє сайт Міноборони США.

Повідомляється, що Остін засудив напад Росії на критично важливу громадянську інфраструктуру України на початку цього тижня і сказав, що США "продовжуватимуть очолювати союзників і партнерів у наданні ключових можливостей, щоб допомогти Україні захистити себе".

"Дозвольте мені прояснити, що ніколи не можна націлюватися на цивільних осіб, і стійкість України допоможе їй перемогти агресію та звірства Путіна", — зазначив Остін.

Глава Пентагону додав, що українські сили продовжують залишатися непохитними.

"Вони продовжують відбивати штурм [Кремля] і завдавати великих втрат російським окупантам. Отже, не помиляйтесь, Сполучені Штати не відмовляться від нашої підтримки вільної та суверенної України", — сказав він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини