Головна Новини Суспільство Війна з Росією У "Орлівці" тимчасово зупинено роботу КПП: коли відновлять
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Орлівці" тимчасово зупинено роботу КПП: коли відновлять

Кордон під вогнем: у "Орлівці" тимчасово призупинено пропускні операції через нічні обстріли

сьогодні, 11:29
Поділіться публікацією:

Кордон у пункті пропуску "Орлівка", що на кордоні з Румунією, було закрито тимчасово через нічні обстріли. Ці атаки призвели до зупинки усіх перевірок і переходів через кордон, створивши складнощі для людей, які хотіли перетнути кордон. Державна митна служба України повідомила, що пункт пропуску має відновити роботу о 11:00 ранку. Громадян просять врахувати цю затримку у своїх поїздках.

У "Орлівці" тимчасово зупинено роботу КПП: коли відновлять

Пропуск через КПП на кордоні з Румунією зупинили через атаку РФ

Олег Кіпер, начальник Одеської обласної військової адміністрації, розповів, що обстріл відбувся на світанку.

"Через обстріл у пункті пропуску "Орлівка" призупинені пропускні операції… Росіяни умисно обстріляли пункт пропуску, ускладнюючи перетин кордону для звичайних людей. Це терор проти цивільного населення", — наголосив Кіпер.

Внаслідок цих подій поранення отримали два водії вантажівок, один з яких громадянин Туреччини. Обидва чоловіки зараз у лікарні, стан їх оцінюється як середньої важкості. Також через обстріл виникла пожежа, яку швидко загасили рятувальники.

Представники прокуратури Одеської області повідомили про пошкодження будівель і вантажних машин. Слідчі зараз збирають докази та фіксують наслідки атаки, а розслідування вже почалося. Вони детально перевіряють усе на місці інциденту.

Ситуація в "Орлівці" досі складна, але влада працює над тим, щоб якнайшвидше відновити роботу пункту і забезпечити безпеку перетину кордону. Оновлення про події можна очікувати протягом дня.

Раніше “Коментарі” писали, що наразі в пункті пропуску "Орлівка" здійснюються заходи щодо стабілізації функціонування після нічної атаки ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної митної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини