Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів тепер нова столиця Херсонської області
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів тепер нова столиця Херсонської області

Колаборанти та окупанти заявляють, що тепер керуватимуть Херсонською областю з Генічеська.

12 листопада 2022, 12:40 comments1711
Поділіться публікацією:

Росія після деокупації Херсона назвала Генічесь новою "столицею" окупованої Херсонської області. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

У окупантів тепер нова столиця Херсонської області

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що Генічеськ був обраний тимчасовою столицею Херсонської області, там є основні органи влади, заявив так званий "представник" окупаційної "адміністрації регіону".

Нагадаємо, 9 листопада командувач російських окупантів в Україні Сергій Суровікін заявив, що армія РФ залишає Херсон. Водночас, в Офісі президента України заявили, що не бачать ознак здачі Херсона без бою.

11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що у Херсоні перебувають Сили спеціальних операцій Збройних сил, інші українські захисники – на підступах до міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилося офіційне повідомлення ГУР про Херсон: ЗСУ у місті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден та лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін зустрінуться на саміті G20 ("Велика двадцятка") на Балі (Індонезія) наступного тижня. Це підтвердили і в КНР, і США. Серед іншого, вони обговорять війну Росії проти України, повідомив радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван. Які очікування від цієї зустрічі? Чи можна розраховувати, що Китай нехай не явно, але натисне на РФ у ракурсі необхідність завершення війни проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини