Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині відреагували на заяви, що Захід заважає переговорам України з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині відреагували на заяви, що Захід заважає переговорам України з РФ

Бербок зазначила, що наративи про те, що постачання зброї продовжує війну, грають лише на руку Путіну

24 лютого 2024, 15:10
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок спростувала заяви, що західні країни перешкоджають переговорам України з РФ. Як передає портал "Коментарі", міністр у колонці для Bild зазначила, що Захід уже два роки "невпинно працює" над світом в Україні, а "той, хто каже, що постачання зброї продовжує війну, грає на руку" президенту Росії Володимиру Путіну.

У Німеччині відреагували на заяви, що Захід заважає переговорам України з РФ

Переговори. Фото: з відкритих джерел

"Це брехня, коли кажуть, що Захід стримує Україну від переговорів. Факт у тому, вже 731 день ми разом із міжнародними партнерами невпинно працюємо над тим, щоб в Україні нарешті настав мир", — заявила глава МЗС ФРН.

У зв'язку з цим Бербок нагадала про діалог у Стамбулі навесні 2022 року, коли "Україна готова була піти на поступки" на підставі того, "щоб РФ вивела війська".

"Немає такої людини в Україні, яка б не хотіла, щоб ця війна закінчилася. І ми робимо все для того, щоб ця надія збулася", — наголосила міністр закордонних справ Німеччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у суботу, 24 лютого, вже два роки з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Так звана "спеціальна військова операція" явно затягнулася, але путінський режим, розпочавши агресію, вже не може зупинитися, тому що це загрожує його падінням. Тому вустами того ж таки екс-президента РФ Дмитра Медведєва (наразі – заступника голови Ради безпеки) анонсує плани щодо захоплення Києва, Одеси і так далі. Незважаючи на величезні втрати заради захоплення Авдіївки, окупаційна армія готова до нового наступу, бо має великі резерви. Україна таких, на жаль, не має. А падіння допомоги з боку союзників не дає нам можливості компенсувати це хоча б військово-технічною перевагою. ЗСУ гостро відчувають "снарядний голод", але продовжують демонструвати чудеса мужності. Експерти спеціально для порталу "Коментарі" продовжують аналізувати перебіг російсько-української війни (що йде вже десять років) у другу річницю її повномасштабної фази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини