Головна Новини Суспільство Війна з Росією У НАТО звернулися до Росії з приводу зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО звернулися до Росії з приводу зернової угоди

Росії необхідно в терміновому порядку відновити дію зернової угоди

30 жовтня 2022, 18:19 comments1474
Поділіться публікацією:

РФ варто терміново відновити дію зернової угоди, аби Україна відновила експорт своєї сільського господарської продукції. Відповідну заяву зробила прессекретар НАТО Оана Лунгеску. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Reuters.

У НАТО звернулися до Росії з приводу зернової угоди

У НАТО звернулися до РФ (фото з відкритих джерел)

"Президент Путін має припинити робити продовольство зброєю і закінчити свою незаконну війну проти України. Ми закликаємо Росію переглянути своє рішення і терміново відновити угоду, щоб продовольство потрапило до тих, хто його найбільше потребує", — заявила Лунгеску.

Лунгеску наголосила, що зернову угоду затвердили у Туреччині, відтак, її підтримують усі країни-члени НАТО.

"Цей експорт допоміг знизити ціни на продовольство у всьому світі", — додала прессекретар Альянсу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни вигадали нове "пояснення" блокуванню "зернової угоди". В РФ повідомили, що  безпілотники, які, нібито обстріляли бухту у Севастополі 29 жовтня, запустили з берега недалеко від Одеси. А одного ніби ще й відправили з корабля, який залучають до вивезення агропродукції через "зерновий коридор". Кремль, аргументуючи своє рішення "новими доказами", вважає, що "дрони рухалися зоною безпеки в коридорі, яким вивозилося українське зерно".  А потім, якщо вірити російській версії, безпілотники різко "змінили маршрут у напрямку російського пункту базування кораблів у Севастополі". Росіяни з'ясували, що нібито один із БПЛА був запущений з морської акваторії зони безпеки "зернового коридору" в Чорному морі. Окрім цього, в Росії вважають, що на безпілотниках, які атакували бухту, нібито "були встановлені навігаційні модулі виробництва Канади".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

30 жовтня 2022, 18:41

ну и лохи!!! путину было есть и будет на это плевать и на вас/нас всех ему плевать!!! пока силой путлера не попустить ничего не измениться!!!


Новини