У НАТО зробили заяву про терміни завершення війни в Україні

Генсек НАТО Столтенберг упевнений, що Путін не відмовився від своїх цілей

Захід має бути готовим до тривалої війни в Україні, оскільки немає ознак, що російський президент Володимир Путін відмовився від своїх початкових цілей. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг під час брифінгу.

Столтенберг вкотре зазначив, що союзники не повинні недооцінювати Росію і повинні посилити підтримку України у війні якнайшвидше.

"Вони (Ред. – росіяни) продовжують мобілізацію, працюють над отриманням додаткового обладнання та техніки. І немає жодних ознак того, що президент Путін змінив мету жорстокої війни проти України", - сказав Єнс Столтенберг, додавши, що Захід має бути готовим до тривалої війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Донбас триває. За словами президента Володимира Зеленського, ЗСУ виграли в районі Соледара та Бахмута додаткові час та сили для України. Вся земля там, наголошує глава держави, у трупах російських військових. Продовжується і дипломатичний марафон, в рамках якого йдеться про посилення оборонної підтримки нашої країни. Про що говорять битви на військовому та дипломатичному фронтах з початку року? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіян, які виїхали з Росії, кличуть на антивоєнний мітинг – чи це може розхитати ситуацію всередині РФ і зупинити війну проти України. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю зналися на ситуації.