Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МЗС відреагували на заяву, що НАТО "побачили дно" у запасах зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС відреагували на заяву, що НАТО "побачили дно" у запасах зброї

Кулеба пожартував, що хороший генерал завжди має подвійне дно

17 жовтня 2023, 09:10 comments1236
Поділіться публікацією:

Ніхто не робив якихось ілюзій щодо того, що запаси зброї у союзників України не нескінченні. Тому велася робота над збільшенням виробництва зброї в країнах НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

У МЗС відреагували на заяву, що НАТО "побачили дно" у запасах зброї

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС іронічно відреагував на прохання телеведучих прокоментувати заяву голови Військового комітету НАТО адмірала Роба Бауера на Варшавському безпековому форумі, що країни НАТО вже "бачать дно" в запасах озброєнь.

"НАТО досягнуло дна своїх запасів, але тут внизу постукала Україна і сказала : "Ні, ні. Це ще не дно, ще віддай оце і оце", — наголосив міністр.

Він додав, і в Києві, і в інших світових столицях чудово розуміли, що без нарощування виробництва зброї неможливо буде далі давати відсіч російській агресії. Тому заздалегідь було ухвалено відповідні рішення, запущено процес виробництва. Партнери почали працювати над збільшенням виробництва зброї у країнах НАТО.

Дмитро Кулеба впевнений, що на сьогодні партнери ще мають запаси зброї, які потрібні для фронту.

"З іншого боку, мій досвід показує, що яким би не був порожнім склад, але у гарного генерала завжди є подвійне дно. Тобто під дном в нього ще лежить запас снарядів, і ми знаємо, як це дно відкривати для того, щоб ввезти в Україну необхідну зброю, щоб вона була на фронті", — зазначив дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи є ризик, що США відмовляться від підтримки України, що може вплинути на ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Байден розповів, чи зможуть США продовжувати одночасну підтримку України та Ізраїлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини