Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МЗС Росії сказали, коли розпочнуться мирні переговори між Києвом та Москвою
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС Росії сказали, коли розпочнуться мирні переговори між Києвом та Москвою

У РФ відмовилися позначати дедлайни щодо переговорів з Україною

10 липня 2024, 19:19 comments8395
Поділіться публікацією:

Як заявив заступник глави МЗС Росії Андрій Руденко, переговори між Москвою та Києвом щодо встановлення миру можуть відбутися лише після того, як в Україні займуть "реалістичну позицію".

У МЗС Росії сказали, коли розпочнуться мирні переговори між Києвом та Москвою

Переговори України і РФ

"Я не став би будувати якихось дедлайнів або позначати терміни", — сказав Руденко.

При цьому він наголосив, що кремлівський диктатор Володимир Путін має дуже чітку позицію щодо переговорів.

"Переговори відбудуться тоді, коли до цього буде готова Україна і коли вона займе реалістичну позицію", — заявив Руденко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін справді неодноразово заявляв про те, що він готовий обговорювати мир з Україною, але з урахуванням "реалій на землі". Перед самітом миру, який пройшов у червні у Швейцарії, він навіть назвав умови цього самого миру. За його словами, українські військові мають вийти із Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. При цьому Україна має відмовитись від вступу до НАТО. Після цих кроків Росія готова зупинити бойові дії та розпочати переговори. У той же час Путін заявив, що мирний договір має бути написаний на підставі так званих "стамбульських домовленостей, які нібито були парафовані Україною. І так, Путін не відмовився від "демілітаризації" України. Він вимагає радикального скорочення армії України та її озброєння.

Зрозуміло, що в Україні не йдуть на такі вимоги. Більше того, навіть низка лідерів західних держав заявила про те, що Росія вимагає від Києва повної капітуляції. Також вони додали, що вимоги РФ не мають нічого спільного з реальністю, і на них ніхто не піде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини