Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Москві пролунала серія вибухів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві пролунала серія вибухів: що відомо

У Москві повідомили про нову атаку безпілотників

24 липня 2023, 06:50
Поділіться публікацією:

У різних районах Москви було чути гучні вибухи сьогодні вночі, 24 липня. Повідомляється, що столиця Росії нібито була атакована безпілотниками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські пабліки.

У Москві пролунала серія вибухів: що відомо

Атака безпілотників на Москву. Фото: із відкритих джерел

Виходячи з інформації, яка почала з'являтися в соцмережах, наслідки вибухів видно в різних районах Москви. Так, на вулиці Лихачова, швидше за все, один із безпілотників врізався у верхні поверхи бізнес-центру, де після вибухів у небо почав підніматися дим і почалося невелике загоряння. Через деякий час правоохоронці перекрили рух по вулиці Лихачова.

Є наслідки атаки на Комсомольському проспекті, де одна з будівель втратила вікна. Ця будівля, де вибило вікна, розташована по сусідству з будівлею Міноборони РФ.

Також надійшла інформація, що нібито безпілотниками була атакована військова частина у межах міста.

Те, що сталося, вже прокоментував мер Москви Сергій Собянін. За його словами, всього в столиці РФ було помічено два безпілотники. Нібито вони вдарили по двом нежитловим будівлям. Внаслідок удару серйозних пошкоджень будівлям не завдано. Загиблих та травмованих також немає.

Зазначимо, у російській столиці звичайний ранок вівторка 30 травня також розпочався вибухами – сталася масова атака безпілотників. Тоді пропагандистські медіа РФ повідомили про 25 дронів, які вдарили по російській столиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака дронів на Москву стала однією з обговорюваних тем. Тим часом у ЗСУ натякнули те, що сталося – це внутрішні проблеми Росії і проблеми у путінського режиму лише починаються. Хто може бути причетний до атаки безпілотників на Москву? Як себе проявила ворожа ППО? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини