Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, скільки ще буде тривати мобілізація в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, скільки ще буде тривати мобілізація в Україні

Мобілізація в Україні триває згідно з указом президента

17 червня 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

Компанія з мобілізації  буде  проходити скільки  потрібно, щоб були доукомплектовані  військові підрозділи, що обороняють  державу. Саме тому  мобілізація  в нашій країні не проходитиме  поетапно —  бо  так недоцільно.

У Міноборони розповіли, скільки ще буде тривати мобілізація в Україні

У Міноборони розповіли про мобілізацію (фото з відкритих джерел)

Про це під час брифінгу проінформував журналістів  спікер вітчизняного оборонного Міністерства Олександр Мотузяник.

"Мобілізацію недоцільно розбивати на якісь хвилі та етапи. Мобілізація ведеться відповідно до указу президента і у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану. Станом на сьогодні, мобілізаційні заходи тривають і будуть тривати до того часу, скільки необхідно, щоб доукомплектувати підрозділи ЗСУ, а також підрозділи інших сил оборони. Цей процес триває”, – підсумував  речник Міністерства оборони нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєверодонецькому напрямкуУ Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 17 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ. Як розповіли в Генштабі, армія окупантів на Сєвєродонецькому напрямку продовжує вогневий вплив зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. Крім того, противник завдав авіаударів за позиціями українських підрозділів неподалік Сиротиного та Боровського.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ знищили ще п'ятьох офіцерів армії окупантівАрмія окупантів продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України  Так, згідно з даними Страткому ВСУ, українським воїнам вдалося знищити ще п'ять офіцерів супротивника.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини